Aanhangwagens vervoeren

Aanhangwagens kunt u uitstekende laten vervoeren door M. Bakkers Transport. Wij zijn namelijk al jaren specialist op het gebied van het vervoeren van aanhangwagens en aanhangers. Sinds 1996 zijn wij gegroeid tot wat we nu zijn; een nationale en internationale transportservice voor het vervoeren van voornamelijk landbouwvoertuigen, caravans, auto’s, kisten en aanhangwagens. Wij zijn ook u graag van dienst!

Aanhangwagens laten vervoeren door M. Bakkers Transport

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar transportbedrijf dat uw aanhangwagens kan vervoeren, neem dan contact op met M. Bakkers Transport. Wij hebben veel kennis en expertise in het vakgebied en bieden altijd een klantvriendelijke service. We horen graag wat we voor u kunnen doen. We hebben moderne vrachtwagens staan op ons gevarieerde wagenpark waardoor we voldoende materieel hebben om uw aanhangwagens te kunnen vervoeren.

Vervoer met onze open combinatie

Wilt u graag aanhangwagens door ons laten vervoeren, dan maken wij gebruik van onze open combinatie. Hiermee kunnen we gemakkelijk aanhangwagens, maar ook machines, landbouwvoertuigen en vrachtwagens vervoeren. U kunt online een offerte aanvragen, dan zorgen wij ervoor dat u deze zo spoedig mogelijk ontvangt. Mocht u de offerte meteen nodig hebben, of nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86.

Vakgebieden.