Heftruck transport

Voor heftruck transport heeft u een betrouwbare vervoerder nodig. U kunt dan zeker terecht bij M. Bakkers Transport. Al sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van onder andere heftrucks, landbouwmachines, auto’s, caravans en zeekisten. We hebben de benodigde kennis en expertise in huis om uw heftruck transport te verzorgen.

Heftruck transport: zowel nationaal als internationaal

M. Bakkers Transport kan uw heftruck transport zowel nationaal als internationaal verzorgen. Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Op ons gevarieerde wagenpark staan speciale trekkers met opleggers die we speciaal inzetten voor het transport van heftrucks. Op ons wagenpark staan onder andere dichte en open combinaties, containerwagens en trekkers waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Klantvriendelijke service

Naast dat u bij ons terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbaar heftruck transport, verzorgen we dit voor u altijd met een klantvriendelijke service. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn, en dit kunt u aan ons laten weten door online een offerte aan te vragen. Nadat we uw aanvraag binnen hebben gehad, gaan we direct aan de slag om u een offerte op maat aan te bieden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86.

Vakgebieden.