Autotransport Europa

U kunt M. Bakkers Transport inschakelen voor autotransport vanuit en naar de rest van Europa. Al sinds 1996 zijn wij namelijk een gespecialiseerd bedrijf voor het transport van onder andere landbouwvoertuigen, caravans, zeekisten en auto’s. Wij bieden een goede service met grote klantvriendelijkheid en staan bekend om onze goede naam door onze kennis, expertise en service. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf voor autotransport in Europa, dan zijn wij u graag van dienst.

Autotransport vanuit en naar Europa door M. Bakkers Transport

Voor autotransport vanuit en naar Europa hebben wij verschillende soorten uitgeruste vrachtwagens en opleggers klaar staan die we in kunnen zetten voor uw transport. We kiezen voor de beste wagen voor uw transport vanaf ons wagenpark. Hier hebben we onder andere staan:

  • 2 containerwagens
  • 1 dichte combinatie
  • 6 open combinaties
  • 10 trekkers

Hiermee verzorgen we onder andere het vervoer van landbouwvoertuigen, maar ook van auto’s. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de lading altijd op tijd en onbeschadigd op plaats van bestemming aankomt. Het is dus zeker een goede keuze om uw autotransport van of naar Europa te laten verzorgen door M. Bakkers Transport. Om inzicht te krijgen in de specifieke kosten van uw opdracht, kunt u online een offerte aanvragen. Wij reageren hier zo snel mogelijk op met een passende offerte. Wilt u echt direct een offerte ontvangen? Of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op en door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86.

Vakgebieden.