Autotransport bedrijven

Als u op zoek bent naar autotransport bedrijven voor het vervoer van een groot aantal auto’s, neem dan gerust contact op met M. Bakkers Transport. Al sinds 1996 verzorgen wij transport van bijvoorbeeld aanhangwagens, caravans, auto’s en landbouwvoertuigen, zowel nationaal als internationaal. Dit doen wij met een hoge servicegraad en grote klantvriendelijkheid. Wij zijn ook u graag van dienst voor het vervoeren van auto’s.

Autotransport bedrijven zoals M. Bakkers Transport

Autotransport bedrijven zoals M. Bakkers Transport, die vindt u niet veel. Met grote expertise en kennis in het vakgebied kunnen we u uitstekende service bieden. Wij zorgen ervoor dat het transport geheel volgens wens gebeurt en dat de auto’s veilig en onbeschadigd aankomen op plaats van bestemming. Hiervoor hebben we speciaal uitgeruste vrachtwagens en opleggers klaar staan. Deze staan op ons gevarieerde wagenpark, waar 10 trekkers, 6 open combinaties, 1 dichte combinatie en 2 containerwagens klaar staan om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag een offerte aan

Als u op zoek bent naar autotransport bedrijven, is het wel zo prettig om de tarieven in te kunnen zien. Bij M. Bakkers Transport kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte voor u opstellen en deze u direct toezenden. Wilt u graag meteen een offerte ontvangen, of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Dan staan wij u graag te woord! U kunt dan contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86.

Vakgebieden.