Transport landbouwmachines

Het transport van landbouwmachines kunt u met een gerust hart overdragen aan M. Bakkers Transport. Al sinds 1996 is het transport van landbouwmachines één van onze specialismen. We hebben hier niet alleen de juiste kennis en expertise voor in huis, maar ook het juiste materieel. En natuurlijk verzorgen wij uw transport met een klantvriendelijke service. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Transport van landbouwmachines door M. Bakkers Transport

Het transport van landbouwmachines vereist veel kennis en ervaring. Daarvoor kunt u zeker terecht bij M. Bakkers Transport. Onze chauffeurs weten precies hoe ze om moeten gaan met het transport van landbouwmachines en zorgen ervoor dat deze veilig aankomen op de plaats van bestemming. Dit doen ze door gebruik te maken van één van de opleggers en trekkers op ons gevarieerde wagenpark in Bladel. Hier staan zo’n 10 trekkers, 2 containerwagens, 6 open combinaties en 1 dichte combinatie klaar om uw vracht te kunnen vervoeren.

Meer weten

Bent u benieuwd naar de kosten die wij rekenen voor het transport van uw landbouwmachines? Dan kunt u op onze website een offerte aanvragen. Het is hierbij belangrijk dat u zo specifiek mogelijk bent. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om u een offerte op maat te kunnen bieden. Heeft u direct een offerte nodig? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86. Dit nummer kunt u ook bellen als u graag meer wilt weten over onze dienstverlening.

Vakgebieden.