Vrachtwagen transport

Sinds enkele jaren verzorgt M. Bakkers Transport ook vrachtwagen transport. Het gaat hier om erg zware berging, wat betekent dat er voldoende kennis en expertise aanwezig moet zijn om een vrachtwagen goed en veilig te transporteren. Onze chauffeurs zijn hierin gespecialiseerd en weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Wij verzorgen ook graag uw vrachtwagen transport!

M. Bakkers Transport: gespecialiseerd in vrachtwagen transport

Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in vrachtwagen transport en zorgen ervoor dat uw vrachtwagens veilig van A naar B komen. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, naar een stad of naar een compleet afgelegen gebied; onze chauffeurs zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Wij hebben niet voor niets een goede naam in deze industrie. Met onze speciale opleggers en vrachtwagens op ons gevarieerde wagenpark in Bladel kunnen wij allerlei soorten transport verzorgen; van vrachtwagen transport tot het transporteren van caravans en auto’s.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Als u graag door ons uw vrachtwagen transport wilt laten verzorgen, dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wees zo specifiek mogelijk, dan kunnen wij een duidelijke kostenraming geven. Dit doen we zo snel mogelijk. Mocht u echt direct een offerte nodig hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86.

Vakgebieden.