Caravan transporteren

Een caravan, of meerdere caravans transporten, dat is één van de vele specialiteiten van M. Bakkers Transport. Wij verzorgen namelijk al sinds 1996 transport van zeekisten, auto’s, caravans en landbouwvoertuigen, zowel nationaal als internationaal. Dit doen we met een hoge servicegraad en grote klantvriendelijkheid. We bieden altijd de service die u nodig heeft.

Uw caravan laten transporteren door M. Bakkers Transport

Als u een caravan moet laten transporteren, dan wilt u dat natuurlijk laten doen door een specialistisch bedrijf. Bij M. Bakkers Transport zit u dan goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het transporteren van caravans. Wij hebben hier niet alleen de juiste kennis en expertise voor in huis, maar ook de beste vrachtwagens en opleggers. Op ons gevarieerde wagenpark staan onder andere containerwagens, trekkers, dichte en open combinaties. Zo kunnen wij altijd het juiste vervoer inzetten voor uw transport. Voor het transporteren van caravans gebruiken we uiteraard onze open combinaties.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag door ons uw caravan laten transporteren? Dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een passende offerte. Mocht u echt direct een offerte nodig hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86. Via dit nummer kunt u ons ook bereiken als u nog andere vragen heeft over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor uw transport.

Vakgebieden.