Exceptioneel vervoer

Voor exceptioneel vervoer bent u bij M. Bakkers Transport aan het juiste adres. Als u bepaalde machines of apparaten wilt vervoeren die qua afmetingen of massa niet toegestaan zijn door de regelgeving van het wegvervoer, dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk de juiste vergunningen in huis om uw exceptioneel vervoer toch te verzorgen.

Exceptioneel vervoer door M. Bakkers Transport

Voor exceptioneel vervoer kunt u zeker terecht bij M. Bakkers Transport. Wij hebben niet alleen de juiste vergunningen, maar ook de benodigde kennis en expertise in huis om uw exceptioneel vervoer te verzorgen. Dit kan natuurlijk niet zonder geschikte vrachtwagens en opleggers. Op ons gevarieerde wagenpark staan verschillende trekkers, dichte en open combinaties en containerwagens klaar voor uw exceptioneel vervoer!

Zowel nationaal als internationaal

Wij kunnen exceptioneel vervoer zowel nationaal als internationaal vervoeren. Of het nu gaat om bulkgoederen of om landbouwmachines. U kunt op onze website een offerte aanvragen. Wij stellen dan zo snel mogelijk een offerte op maat voor u op! Mocht u meteen een offerte nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)497 – 64 21 86. Dit nummer kunt u ook bereiken als u nog andere vragen heeft, bijvoorbeeld over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor uw exceptioneel vervoer.

Vakgebieden.